четвъртък, 20 август 2015 г.

Хидропомпа Bathmate Hydromax X30 Xtreme - Най-нови - Bathmate

Хидропомпа Bathmate Hydromax X30 Xtreme

Представяме ви Xtreme, последното допълнение към серията Hydromax. X30 Xtreme Ви отвежда на едно ново ниво,. Tова е нашата най-силна помпа, има същия световно патентован дизайн и пристига с много възможности. Ръчната помпа е с възможност за ползване във вода за по-голямо, екстремно напомпващо усещане, за максимални резултати, и за абсолютeн комфорт и контрол.
 
Включено в опаковката:
Xtreme хидропомпа
Чанта
Уред за измерване
Почистваща гъба
Ръчна помпа
Закрепващ маркуч
Лубрикант за помпата
Душ лента
Катинарче
 
За по-подробна информация , натиснете ТУК.
 
Инструкции за ползване на Bathmate под душа:Напълнете помпата с вода. Опитайте се да запазите цялата вода вътре и поставете на пениса, като притиснете няколко пъти към тялото, за да се създаде вакум. Сега може да продължите с къпането, тъй като ръцете са Ви свободни. Ако е необходимо увеличавайте напрежението. След 15мин. просто натиснете клапата, за да освободите въздуха и свалете Bathmate 
Инструкции за ползване на Bathmate във ваната:Напълнете ваната с вода. Потопете Bathmate във водата докато не се напълни. Поставете пениса докато помпата е под водата. Притеснете няколко пъти към таза, за да създадете вакум. Напрежението ще се покачи, а излишната вода ще започне да излиза през клапата, разположена на върха на помпата. След няколко изпомпвания водата ще спре да илиза- отпуснете се, това е вакумния максимум за момента. На всеки 5мин. проверявайте дали има вода, като се опитате да я изпомпате. Трябва да стигнете до момента, в който няма повече вода в помпата. Ако напрежението е по-силно отколкото желаете, може просто да освободите малко въздух чрез клапата. След около 15-20мин. отпуснете въздуха, станете и свалете Bathmate. Ставането не е задължително, но по този начин най-добре ще забележите ефекта от Bathmate, а това което виждате няма да Ви разочарова!!! 
За постигане на оптимални резултати се препоръчва използването на помпата:- не повече от 15-20мин. за еднократно ползване- най-много веднъж дневно- не по-малко от три пъти седмично
Bathmate е най - продаваната помпа за уголемяване на пениса в света.   Ползва се с вода като създава налягане от 0,4 bar или само с въздух като налягането е 0,17 bar. Следвайте инструкциите за постигане на максимална наслада!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...