четвъртък, 20 август 2015 г.

Анална тапа с уголемител Hump Gear XL - прозрачна




Анална тапа с уголемител Hump Gear XL - прозрачна

Готови ли сте за нови изживявания в аналните игри? Hump Gear е анален плуг с отвор за чукане. Достатъчно еластичен и гъвкав, за да следва вашата вътрешна анатомия, така че допълнително да ви уплътни, като същевременно доставя и допълнително удоволствие на партньора ви.
Как става това? Първо се поставя на пениса, също като презерватив, след което бавно се вмъква в дупето, докато се уверите, че изпъкналата овална част, която е точно над основата, е вмъкната докрай. Когато вече е вътре, овалната част действа като ограничител, придържайки го на място и давайки свобода на дейстие на партньора да играе както той пожелае. След това, с партньора си можете да се наслаждавате спокойно,  знаейки че няма опасност да се измъкне навън.
Hump Gear също има големи вътрешни оребрения, което го прави приятен и за двамата партньори, и е проектиран така, че може да се използва и при продължителни сесии.
Hump Gear е направен от Silaskin който е перфектната комбинация от силикон и TPR, така че има невероятна еластичност. Hump Gear ви кара да чувствате пениса си по-широк и по-дълъг. Дължината е 6 инча (15.2 cm) и диаметър 2,4 инча (6.1 cm) като, разбира се, е доста еластичен, така че да побере мъже с всякакви размери.
Не забравяйте, че това не е контрацептив или заместител на презерватив. Този продукт е с пореста структура. Този продукт не е съвместим с латекс. Hump Gear е съвместим с всички лубриканти. Измийте добре със сапун и вода преди и след всяка употреба.
Продуктите с марка Perfect Fit се продават, и предназначени за използване, само като играчки за възрастни и за забавление. Те не са предназначени за използване за медицински цели и не са клинично изпитани.
Една  невероятена комбинация от  уголемител и анална тапа,  за нови и страхотни изживявания - за вас и партньора ви. 
    Ширина: 2,25 инча 
     Цвят: Clear 
     Feature: Phthalate Free 
     Материал: Силикон 
     Производител: Perfect Fit


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...