четвъртък, 20 август 2015 г.

Реалистична отливка + удебелител - прозрачен - Най-нови - PerfectFit

Реалистична отливка + удебелител - прозрачен

Търсите нещо различно, нещо двойно по-добро и интересно от света на секс играчките. Открихте го! От PerfectFit са тук с нов продукт - The Real Boy Kit - е комплект 2 в 1.
Реалистичната отливка в комплект с уголемителя е всичко което човек може да желае от един комплект. Използвайте отливката в банята, на плота в кухнята на плочките в коридора и където още се сетите, защото вендузата ще залепне към всички гладки повърхности във вашият дом.
Омръзне ли ви веднъж от отливката разнообразете я с пенис удебелителя. Направете по-дебела и по-дълъга вашата отливка, а специалният материал SilaSkin ще я направи и по мека и кадифена.
Искате да я използвате с партньора си, защо не му сложите удебелителя и той да се чувства по-уверен в действията си? И не е само това вие ще сте по доволни от резултата, който ще получите от увереността му!

И това ви е скучно? Тогава вземете удебелителя и го използвайте като мастурбатор. Във вътрешността на удебелителя има нежно оребрение което доста напомня на истинското чувство по време на секс.
Този комплект е идеален както за напреднали, така и за начинаещи в секс игрите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Flamingo ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...